I slutet av 80-talet så gav sig REAB in i den högst potentiella salixbranchen och såg den mest effektiva bioenergiproduktionen från åkermark. Idag så producerar REAB Salixsticklingar(pil) direkt till lantbrukare och distributörer i Europa. REAB erbjuder även planetring av salix på åkermark och fullvuxna skott till privatpersoner för flätning, plantering etc. REAB planterar de NYA högavkastande Salixmaterialet från EWB

REAB har dock under åren inte hållt sig endast inom ramarna för Salix utan har behållit sin starka, moderna lantbruksprofil där sockerbetor, raps och utsäde av spannmål och gräsfrö spelar huvudrollerna. REAB är kontaktlänk för AGRIFAC sprutor och betupptagare i Sverige, och erbjuder även betupptagning med självgående 6-radig betupptagare.

REAB`s eget lantbruk är på 310 ha odlad mark där 50 ha utgörs av salixproduktion. Resterande mark utgörs av sockerbetor, raps, höstvete och maltkornsodling.

Rosenhälls Gård Energi AB är ett familjeföretag som drivs av Sten Segerslätt tillsammans med hustrun Christina. Vi finns i Billeberga en mil öster om Landskrona i Svalövs kommun. Företaget har 3-7 anställda beroende på säsong.
Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor gällande vår verksamhet.

 
IMG 4040